Jednokratne konsultacije sa psihološkim savetnikom

Jednokratne konsultacije sa psihološkim savetnikom

Dragi naši,

Centar za ljubav i porodicu „Radost“ organizuje konsultacije sa našim terapeutkinjama, Tijanom, Ivanom i Lanom.

 

Šta tačno znači „konsultacija“ sa psihološkim savetnikom?

Konsultacija zapravo jeste jedan termin, u trajanju od sat vremena, gde ćete imati prilike da sa terapeutom porazgovarate o onome što vam predstavlja problem, dilemu, poteškoću, i gde možete da dobijete osnovne smernice, drugi ugao, mišljenje stručnjaka, oko toga što vam se dešava.

 

Kome su namenjene konsultacije sa psihološkim savetnikom?

Ako niste sigurni da li je baš neophodno da krenete na psihoterapiju a imate pitanja, nedoumice, izazove sa kojima se često susrećete, konsultacije sa našim savetnicama će vam pomoći da o svojim nedoumicama popričate sa nekim kome je to praksa, čujete sebe u drugačijem kontekstu i dobijete odgovore na neka pitanja do kojih do sada niste mogli sami, ili uz pomoć porodice ili prijatelja.

 

Da li su konsultacije i psihološko savetovanje isto?

Konsultacije sa terapeutom nisu isto što i psihoterapija i savetovanje, pre svega zato što je konsultacija namenjena onima koji žele da se konsultuju, razmene iskustva, informišu se, dok terapija može da traje duže i zahteva detaljniji i dugoročniji rad. Nakon konsultacija sa našim terapeutkinjama možete otpočeti psihoterapijski proces, ako za to budete zainteresovani.

 

Kako zakazati konsultacije i koja je cena susreta?

Konsultacije možete zakazati putem emaila: centarradost@gmail.com
Cena konsultacije je 2400rsd

Za vas,
Centar Radost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *